8 leggyakoribb téma

A ribiszke 5+1 értékes jellemzője

596
HOZZÁSZÓLÁS:

1.- A piros és a fehér ribiszke gyümölcssavtartalma a bogyós gyümölcsök közül a legnagyobb. E tulajdonságuknál fogva hashajtó hatásúak.

2.- Ugyanakkor a ribiszke pektinjei révén megköti a bélben lévő méreganyagokat, és ily módon hatástalanítja azokat.

3.- A gyümölcsöknek olyan magas a pektintartalma, hogy a lekvár készítésénél zselésítő anyagként nem is kell semmilyen pektint a főzethez adnunk. A sok magot tartalmazó piros vagy fehér ribiszkéből készített lekvárt mindenféle korlátozás nélkül alkalmazhatjuk székrekedés esetén.

4.- A fekete ribiszke, csersavtartalma miatt, enyhén fanyar ízű. A fekete áfonya és a cékla festékanyagához hasonló hatású fekete festékanyaga antibakteriális hatású.

5.-  Mindenkinek ajánlható tehát a cékla- és málnalével felváltva fogyasztandó fekete ribiszke leve, aki hasmenésre hajlamos.

+1 A fekete ribiszke jó hatással lehet a reumás megbetegedésekre és a köszvényre is.

596
HOZZÁSZÓLÁS:
loading...

Hozzászólások |

Összesen eddig
0

És te mit gondolsz erről?
Neked mi a véleményed a témáról?

Szólj hozzá

| Mondd el a véleményed

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

 

<strong>Válogatott</strong> készítmények a gyomor + a bélrendszer problémái esetén!
Válogatott készítmények a gyomor + a bélrendszer problémái esetén!
<strong>Válogatott</strong> készítmények a gyomor + a bélrendszer problémái esetén!

Friss HOZZÁSZÓLÁSOK

124
Miért jó ha regisztrál?

Első kézből értesülhet új terápiákról gyógymódokról!

Első kézből értesülhet akciós vásárlási ajánlatokról!

Login



Elfelejtette jelszavát?
Regisztráció! [ bezár ]
Miért jó ha regisztrál?

Első kézből értesülhet új terápiákról gyógymódokról!

Első kézből értesülhet akciós vásárlási ajánlatokról!

Felhasználó létrehozása!



Már regisztrált? Jelentkezzen be! [ bezár ]

Elfelejtette jelszavát?


[ bezár ]