8 leggyakoribb téma

A csipkebogyó felhasználhatóságáról általában

592
HOZZÁSZÓLÁS:

A csipkebogyó felhasználható része – cseppet sem meglepő módon a bogyója.

A megpirosodott termés augusztustól szeptemberig gyűjthető.

C-vitamin tartalma igen magas a növények között.
Nem szabad azonban elfelednünk, hogy a szárítás folyamán a benne lévő aszkorbin-sav közel 75%-a elbomlik.

Csipkebogyóból nem fedezhető a napi C vitamin szükséglet, ám fogyasztása kiegészítőként nagyon előnyös, mivel a benne található anyagok megkönnyítik C-vitamin felszívódását. Olvassa el a csipkebogyóról szóló részletesebb jellemzést >>>

A belőle készült teát a világ minden részén fogyasztják: A felaprított bogyókat leforrázzák, és máris kész a természetes csipkebogyó tea.
Így készítsen otthon csipkebogyóteát >>>

592
HOZZÁSZÓLÁS:
loading...

Hozzászólások |

Összesen eddig
0

És te mit gondolsz erről?
Neked mi a véleményed a témáról?

Szólj hozzá

| Mondd el a véleményed

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

 

<strong>Válogatott</strong> készítmények a gyomor + a bélrendszer problémái esetén!
Válogatott készítmények a gyomor + a bélrendszer problémái esetén!
<strong>Válogatott</strong> készítmények a gyomor + a bélrendszer problémái esetén!

Friss HOZZÁSZÓLÁSOK

124

Kapcsolódók |

Hasonló cikkek, témák
Miért jó ha regisztrál?

Első kézből értesülhet új terápiákról gyógymódokról!

Első kézből értesülhet akciós vásárlási ajánlatokról!

Login



Elfelejtette jelszavát?
Regisztráció! [ bezár ]
Miért jó ha regisztrál?

Első kézből értesülhet új terápiákról gyógymódokról!

Első kézből értesülhet akciós vásárlási ajánlatokról!

Felhasználó létrehozása!



Már regisztrált? Jelentkezzen be! [ bezár ]

Elfelejtette jelszavát?


[ bezár ]